keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ihmeellinen elämä


Jostain syystä viime aikoina on tietoisuuteen tuotu tapahtumia joiden vuoksi on pitänyt pysähtyä miettimään elämää ihan tosissaan.
Ihmiskohtalot äkillisine sairastumisineen ja poistumisineen tästä maailmasta muistuttaa uudelleen ja uudelleen siitä kuinka tärkeää onkaan elää todeksi minkä tuntee sisällään oikeaksi. Kukaan ei tiedä milloin on oma aika lähteä ja se miten käytämme päivät aikana ennen sitä on tärkeää.
Kuvassa pieni pääsky taituroi hyönteisten perässä ukkosen noustessa synkkänä piirittäen joka puolelta. Oma olo on kuin tuon pienen pääskysen. Kerron myöhemmin lisää ja tarkemmin asiasta, mutta vaikka ukkonen onkin voimaltaan usein pelottava on se myös erittäin puhdistava. Mielenkiintoisia asioita on siis luvassa. :)



Sellainen kunnon kesä antaa odotuttaa itseään. Mutta nautitaan nyt sitten tästä niin sanotusta tasapaksusta säästä. Ilokseni huomasin kuinka muutama vuosi siirretty pioni on puhjennut kukkaansa tänä kesänä. Kyllä kannatti odottaa tämän kukan kukkimista, kukka on kaunis!

Marjojen kypsyttyä alkaakin niin sanottu uusi kierros vuoden aikojen kiertokulussa. Erikoinen kesän kulku näyttää kylläkin veroittaneen harmittavasti marjasatoa, mutta sitä vastoin ensimmäiset tatit ja kanttarellit on jo kerätty! Aina näyttää tulevan jotain. :)








Yksi uneton yö on taas takana. Välillä on kyllä hyvä katsella ympäröivää luontoa oman elämänrytmin ulkopuolelta, eli yöllä.
Luonnon ja eläinten tarkkailu rikkaan äänimaailman kera kojusta on kyllä hieno kokemus.

Suosittelen kokeilemaan!


1 kommentti:

  1. Upea tuo karhukuva, missä otso tallustelee kohti valojen ja varjojen läpi :)

    Niin, itseään kuunnellen ja elämää kunnioittaen etiäppäin. Se on varmasti paras tapa. Joskus sitä vaan eksyy itseltäänkin, vaikka kuinka yrittäisi olla tarkka ja rehellinen itselleen. Nimim. kokemusta on

    VastaaPoista