lauantai 7. maaliskuuta 2015

Huikaisevan hieno helmikuu!

 Tänä talvena on monta unelmaa toteutunut. Osaan on työt tehty syksyn aikaan ja osa on todentunut tämän vuoden puolella. Yllä olevassa kuvassa on todennettuna eräs pitkä aikaisesta haaveesta. Nyt on sellainen porukka tarhassa joiden kanssa voimme harjoitella rekiajelun saloja! Lähes päivittäin on käyty ajelemassa reellä lukuun ottamatta hiihtopäiviä joita on ollut 1-2kertaa viikossa. Hienoa, että metsästyskoirat sekä porokoira soveltuvat myös tähän harrastukseen. Samalla pysy koirat kunnossa ja oma mieli virkeänä kun saadaan puuhata yhdessä talvi aikaankin aktiivisesti. 

Helmikuussa kävimme Tuusniemen ryhmänäyttelyssä jossa Soidinahon Aika-Voitto sai ensimmäisen SERTnsä ollen myös rotunsa paras! Hienoa työtä Tuukka ja Voitto. Myytti jäi samaisessa näyttelyssä paras narttu 2 sijalle saaden VARSERTn.




Suomen Laikajärjestön vuosikokouksessa Myytti palkittiin viime syksyn saavutuksista ja Myytti oli vuoden 2014 Riistalaikanarttu!

Paras hirvitulos alle 24 kk narttu:
FI10336/14 Soidinahon Mörön Myytti HIRV1 84,5, om  Kinnunen Susanna

Karhunhaukkutaipumuskoetulos: KARH1
FI10336/14 Soidinahon Mörön Myytti , om Kinnunen Susanna

Riistalaikanarttu 2014 Soidinahon Mörön Myytti (KARH1 + HIRV-1 84,5p)

Päänäyttelyssä oli esillä 4 kasvattia joista Soidinahon Aika-Varma ensimmäistä kertaa. Varma oli junnuna avoimessa luokassa ja hienosti ERI3 ja SA!


Soidinahon Mörön Murre esiintyi käyttöluokassa saaden arvosteluksi EH. 
Murre vakuutti ja hurmasi kanssaihmiset hienolla käytöksellään. Hienoa yhteistyötä Niko ja Murre!

 Soidinahon Tähtiyö esiintyi niin ikään käyttöluokassa saaden arvosteluksi ERI.

Näin ollen Soidinahon historian ensimmäinen kasvattajaryhmä olikin kasassa. Ulkonäkö vaihtelee, värikin laidasta laitaan. Mutta 3/4 koirasta oli käyttöluokasta. Jotain yhdistävää siis kuitenkin. :)
Ryhmä oli 4. Kiitos vielä kerran kärsivällisestä odottelusta.


Myytti ja Murre
Päänäyttelyssä ryhmä rämä. Kiitos!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti