perjantai 27. marraskuuta 2015

Tapahtumarikasta eloa

 Keskiviikko valkeni tavanomaisena hirvenmetsästyksen ja työpäivän merkeissä. Talven tultua hirvijahti alueseen on alkanut tulla hirviä ja tällä kertaa Valttia onnisti. Lyhyehköön, mutta itsenäiseen työskentelyyn kaatui komea naarashirvi! Onnea myös kaatajalle! Jospa Valtin itsenäinen työskentely sai uutta intoa tästä kaadosta.

Lauhtuva ilma alkoi tiputella puista lumia ja myrsky oli tulossa. Kotiuduttuani töistä ihmetttelin miksei Myytti tule tapansa mukaan tervehtimään töistä palaavia. Menin kurkistelemaan koppiin että onko kaikki kunnossa. Olihan siellä kaikki kunnossa, ensimmäinen pentu oli syntynyt vähän ennen tuloani. Pieni kiirehän siitä tuli järjestellä synnytyssali makuuhuoneeseen ja kantaa pentu sisälle emon seuratessa vierellä hieman huolestuneena. Kaiken kaikkiaan syntyi kolme pentua, uros ja kaksi narttua. Sähköt katkesivat synnytyshässäkän aikaan ja palasivat joskus yöllä. Myytin synnytys yllätti koska astutuksesta oli kulunut vasta 60vrk. Olimme varautuneet että aikaisintaan viikonloppuna alkaa tapahtua. Myytti päätti toisin. :)


Pekun Sepe
 Sumun ja Pekun pennut kasvavat myös vauhdilla. Sisälläkin on jo käyty kynsien leikkuulla ja muutoinkin ihmettelemässä elämänmenoa pentulaatikon ulkopuolella. Näilläkin kavereilla on silmät jo auki.  :)
Pekun Sinni

Pekun Sitko

Pekun Söpö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti