sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syksyn sävyjä

 Muutaman viikon sisään ollaan saatu kokea kaunis syksy yllättävine lämpimine säineen sekä pieni talvi äkillisen lumisateen myötä. Lumen jälkeen kauniit syyssäät palasivat ja vielä on aikaa tankata niin valoa kuin luonnon antimia talven varalle. Päivät lyhenee ja omalla tavallaan luonto on kauneimmillaan ennen talven tuloa.


 Muuttolinnut matkaavat etelää kohden pienissä ja suurissa parvissa. Tänä syksynä muuttolinnuille suotuisat tuulet eivät ole tuonut tänne suuria muuttolintu määriä, mutta jonkin verran kuitenkin. Hei hei linnut, keväällä nähdään!

Hiase

 Lumen käytyä maassa puolukat kypsyivät meheviksi ja kävin kerämäässä niitä vielä muutaman sankollisen lisää. Paikka oli kotoisan vaaran päällä josta avautui kauniit maisemat puiden pukeuduttua ruskan väreihin.
 Pennut alkavat vaikuttaa jo enemmänkin junnuilta. :)

Myytti

Valtti

 Nyt kun puolivakinainen olin paikka on siellä metsässä niin ollaanhan siellä törmätty kaikenlaiseen. Vihdoin, useiden vuosien yrityksen jälkeen onnistuin saamaan jonkinlaisen kuvan hirvihaukulta. Koirat ei tosin vieläkään erotu kuvassa edukseen, mutta jotain valkoista kuitenkin pilkistelee. :) Työmaalla Myytti ja Valtti.

Sumukin kävi kokeessa ja HIRV1 tuloksen myötä Soidinahon kennelin ensimmäinen muotoVALIO on virallistumassa! Onnea Sumun kotiväelle!! :) Tuloksen myötä sinetyi myös pentuesuunnitelmat joten nyt odotellaan Sumun juoksua alkavaksi.

1 kommentti:

  1. Todella kauniita kuvia ja koiruuksia! Hiasen naamakuva on niin hellyyttävä :)
    Onnittelut kasvatin menestyksestä ja oikein hienoa syksyn jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista